Stylový nábytek značek ORME a CLEVER? Výhodná volba pro každou domácnost

  • Úvod
  • Blog
  • Stylový nábytek značek ORME a CLEVER? Výhodná volba pro každou domácnost
  • Stylový nábytek  CLEVER 1 Stylový nábytek italské značky CLEVER potěší svou kvalitou, precizností, designem a výdrží každodenního zacházení celé rodiny.
  • Stylový nábytek CLEVER 2 Stylový nábytek italské značky CLEVER potěší svou kvalitou, precizností, designem a výdrží.
  • Stylový nábytek CLEVER 3 Stylový nábytek italské značky CLEVER potěší svou kvalitou, precizností, designem a výdrží, což ocení celá rodina.
  • Stylový nábytek ORME 1
  • Stylový nábytek ORME 2
  • Stylový nábytek  CLEVER 1 Stylový nábytek italské značky CLEVER potěší svou kvalitou, precizností, designem a výdrží každodenního zacházení celé rodiny.

V uplynulých měsících jsme vám v Karel Kováč Centrum podrobně představili naše 3 linie designových, luxusních a ekonomických kuchyní. Přišel ale čas, abychom vám více přiblížili také další části interiérů vašich domů a bytů, které si díky nám můžete stylově vylepšit, inovovat a především chytře přizpůsobit podle svých přání.

Mimo kvalitních kuchyní tak máme v nabídce také moderní nábytek jako ložnice, vestavěné skříně a šatny, obývací pokoje, ale i postele nebo komody. V dnešním povídání si proto představíme dvě prémiové značky stylového nábytku ORME a CLEVER, které jsou výhodnou volbou pro každou domácnost.

Stylový nábytek ORME nabízí spojení italské energie, pokroku a vkusu

Italská firma ORME je jedním z předních výrobců elegantního domácího nábytku a interiérů. Inovativní designová filozofie, svěží provedení obývacích pokojů, jídelen, skříní či ložnic, které se vyznačují moderním vzhledem a elegancí. To jsou základní pilíře úspěchu, který sahá daleko za hranice Itálie.

Styl ale není všechno, což si v progresivní značce spadající pod skupinu HOMES velmi dobře uvědomují. Proto ORME navrhuje různá pokroková řešení, která už tak kvalitnímu produktu přidají navíc praktickou hodnotu. Výsledkem je designová kolekce nábytku, která snoubí širokou škálu povrchových úprav, pečlivě vybrané barvy a moderní technologii výroby. Naprostou samozřejmostí je pak šetrný přístup k životnímu prostředí, díky kterému stylový nábytek dokonale interpretuje moderní životní styl.

Produkty značky ORME definuje hned několik typových kolekcí. Na výběr máte z denní kolekce, pod kterou se řadí obývací pokoje, jídelní solitéry a podobně. Noční kolekce naopak nabízí ložnice, komody, různé druhy postelí nebo nočních stolků. Kolekce šatních skříní vám pak nabízí široký výběr šatních skříní s posuvnými nebo křídlovými dveřmi, ale také otevřené typy šatních skříní nebo kabiny. Nábytek značky ORME vám zkrátka pomůže chytře využít každý centimetr vaší domácnosti.

Značka CLEVER slibuje excelentní provedení a dlouholetou životnost

Stylový italský nábytek a ložnice CLEVER vás překvapí svou dlouholetou životností, vysokou odolností a perfektním provedením. Čekáte snobskou záležitost s přemrštěnými cenami? Omyl. CLEVER se totiž jako součást skupiny HOMES soustředí především na rodinu, teenagery a děti.

Dostatečný prostor, který lze vykouzlit i na minimu metrů čtverečných a chytře komponované šatní skříně. To všechno v čistém designu, kde je zkrátka vše na svém místě. Velkou výhodou je také flexibilita provedení, která nabízí množství dodatečných úprav na míru každého projektu. Šatní skříně, ložnice a další stylový nábytek CLEVER se plně přizpůsobí vašim potřebám a vy tak můžete do postele pozvat klidně celou rodinu. Ať se děti vyřádí.

Chvályhodnou doménou značky CLEVER bezesporu zůstává ohled na mladou generaci. Sety dětských ložnic nabízejí chytře vybavený, stylový nábytek, který se jednak hodí k životnímu stylu, ale zároveň plní veškeré potřeby vašich dětí.

Prostor dětského nebo teenegerského pokoje nabízí nekonečnou škálu možností. Proto vám CLEVER nabízí nízké postele a kabiny, úložné prostory, barevné skříně, knihovny, police a stoly pro komfortní práci i dostatečný studijní prostor. A to nejlepší na konec. Příslib dlouholeté životnosti každého kusu nábytku, který obstojí každodenní nápor celé rodiny. Počínaje těmi nejmenšími.

Padl vám do oka stylový nábytek značek ORME nebo CLEVER?

Jestli vám tento nábytek padl do oka, věříme, že vám dokonale padne i do vašeho bydlení. Pokud máte jakékoliv další otázky, neváhejte nám zaslat poptávkový formulář nebo nás rovnou kontaktujte telefonicky. Rádi vás informujeme o veškerých možnostech provedení a dodatečných úprav.


V olomoucké rodinné firmě Karel Kováč Centrum věříme na vysoce profesionální, ale přátelský přístup opřený o dlouholetou tradici, zkušenosti a mnoho referencí. Rádi vám připravíme vizualizaci projektu a vaši novou šatní skříň, postel, šatnu nebo komodu individuálně dopracujeme podle vašich potřeb.

Zajímají vás další výhody a bonusy? Neváhejte nás kontaktovat.

Karel Kováč Centrum 

Stylový nábytek Orme a Homes je výhodná a chytrá volba pro každou domácnost
Stylový nábytek Orme a Homes
Stylový nábytek Orme a Homes je výhodná a chytrá volba pro každou domácnost