Představujeme stylové a funkční kuchyně S-line, které splní všechna vaše přání

Představujeme stylové a funkční kuchyně S-line, které splní všechna vaše přání

Kuchyně pro nás v Karel Kováč Centrum není jen pouhá místnost na vaření. Vnímáme ji jako centrum dění celé domácnosti. Právě pro vás realizujeme funkční a zároveň stylové kuchyně, ve kterých se můžete setkávat s celou rodinou i přáteli. Při výběru ideální kuchyně navíc nemusíte slevovat ze svých nároků na úkor financí. Ekonomické kuchyně řady S-line potvrzují, že si kvalitní kuchyni může dovolit každý.

Přednosti stylových kuchyní řady S-line

V roce 2021 představují kuchyně linie S-line hned několik modelů a zajímavých funkčních novinek. Všechny mají něco společného – vysoké kvalitativní standardy, odolnost, moderní design a maximální funkčnost. Realizujeme pro vás kuchyně přesně podle vašich představ, a to bez zbytečných kompromisů.

Čistý a jednoduchý design

Kuchyně se během časů neustále vyvíjely podle potřeb jejich uživatelů. Stejně tak se vyvíjel i jejich design. Neustále sledujeme nové trendy a přizpůsobujeme jim naši nabídku. Čistý a jednoduchý design je jednou z nejžádanějších vlastností, proto vám ho přinášíme i v letošní kuchyňské řadě S-line. Při pohledu na jakoukoliv kuchyni z naší nabídky vás již na první pohled upoutají čisté linie i jednoduché
a praktické prvky. Dokonalá souhra funkčnosti a designu.

Stylová kuchyně = funkční kuchyně

Jelikož se zaměřujeme na individuální dopracování jednotlivých kuchyňských prvků, je nám jasné, že líbivý vizuální dojem neznamená všechno. Kuchyně představuje pracovní prostor, u kterého je nutné dbát na individuální nároky našich klientů a prostorové možnosti jejich bydlení. Při navrhování stylové kuchyně tak nezapomínáme ani na praktické rozvržení pracovních ploch, velikost místnosti, technická řešení konkrétního bydlení a množství dalších aspektů. To vše je třeba podrobně rozmyslet, abychom dokázali vytvořit kuchyni přesně podle vašeho gusta.

Chytré prvky, které usnadní každodenní vaření

Skvělým příkladem důmyslného řešení je model funkčních kuchyní EASYTOUCH. Pokud jste vyznavačem puristického designu, určitě oceníte velké celistvé plochy bez madel a snadno udržovatelné matné povrchy. Odstranili jsme většinu komponent, které by jinak rušily čistý vzhled kuchyně. Ovládací prvky jsme nahradili moderním řešením tlakového „Push to open“ otevírání. Dvířka tak otevřete pouhým stlačením. Vyřešili jsme i problém s nežádoucími otisky prstů, které by mohly zůstávat na povrchu. Díky technologii „Anti-finger print“ nemusíte mít o čistotu povrchů starost.

Materiály dotvářející jedinečnou atmosféru

Když navrhujeme kuchyně, nerozmýšlíme pouze tvary, designové prvky nebo chytrá řešení. Velkou pozornost věnujeme také použitým materiálům. Každý materiál má unikátní vlastnosti a v interiéru vytváří zcela jedinečnou atmosféru. Pro vyznavače čistého industriálního designu jsme do nabídky zařadili nové kovové kuchyně, které evokují dojem profesionální kuchyně v urbanistickém stylu, ale stále si uchovávají „domácí“, uvolněnou atmosféru, ve které se budete cítit dobře. Kuchyně INOX je jasnou volbou pro všechny, kteří to s vařením myslí opravdu vážně.

Promyšlený „look“

V umění a designu je kontrast jedním z nejdůležitějších prvků, který dokáže upoutat pozornost diváka. V případě kuchyní S-line je kontrast zřetelný na úrovni použitých materiálů. Spojení kontrastních materiálů a minimalistického designu vytváří jedinečný funkční celek. Příkladem je kuchyně RIVA, která kombinuje černé matné povrchy na stěnách s ořechovým čelem kuchyně. Kontrastní povrchy navíc dávají vyniknout čistým liniím a jednoduchým tvarům.

Chytře uložené vybavení

Minimalistický design počítá s tím, že se v interiéru objevuje pouze omezené množství dekorací, doplňků a vybavení. V případě kuchyně je to trochu složitější. Hrnce, pánve, sklenice, příbory, mixéry, síta, struhadla… Vybavení rozhodně není málo. A tak je třeba ho někam snadno uschovat, a zároveň ho mít vždy po ruce. Kuchyně EASYTOUCH využívá moderních rolovacích jednotek, které nechají veškeré vybavení skryté za neprůhlednou rolovací stěnou. Zajímavé řešení nabízí také kuchyně SPEED. Ta disponuje systémem vyklápěcích výklenků, které perfektně splynou se zdí kuchyně a zároveň ukrývají místo pro uložení nejpoužívanějších nástrojů. Nože a vařečky tak máte neustále na dosah ruky. Ideální řešení pro všechny, kteří hledají opravdu čistý vzhled bez rušivých elementů.

Nové moderní odstíny

V poslední době jsou velice oblíbené barevné matné povrchy. I u nás si tak můžete vybrat z široké palety barev. Nabídku jsme nově rozšířili o moderní, matná provedení vylepšená o povrchovou „Anti-finger print“ úpravu. Nové barvy jsou dostupné také u kuchyní EASYTOUCH v provedení písková a alpská bílá. Pokud inklinujete spíše k modernímu betonovému designu, jsme schopni uspokojit i vaše přání. Určitě vás zaujme kuchyně RIVA v provedení šedý beton.

Praktické rozdělení prostoru

Jestliže nemáte příliš místa nazbyt, nezoufejte, není problém využít celý prostor místnosti až do výše stropu. Důkazem je kuchyně EASYTOUCH v provedení laklaminát alpská bílá ultramatná. Díky jejímu provedení se místnost opticky zvětší a vy získáte nečekané množství úložného prostoru navíc. Pokud vás prostor netrápí, můžeme vám doporučit kuchyně s oblíbenými kuchyňskými ostrůvky. Ty nápaditě strukturují místnost a vytváří zónu, která spojuje pracovní prostor s dějištěm každodenního života.

Pokud vaše kuchyně disponuje ostrůvkem, nepotřebujete bar. Zároveň lze využít jeho úložný potenciál a uschovat do něj objemnější kuchyňské vybavení. Vzdálenost ostrůvku od dalších částí kuchyně navrhneme tak, abyste měli dostatečný prostor pro vaření, ale zároveň jste nemuseli dělat zbytečné pohyby, kroky a úkony navíc. Stylová kuchyně s ostrůvkem vytvoří z vašeho domova jedinečné místo nejen k vaření, ale také k setkávání celé rodiny a přátel

Osvětlení jako designový prvek

Držíme krok s nejnovějšími trendy, a tak do nabídky začleňujeme také kuchyně využívající moderní světelné prvky. Správně umístěné světlo dokáže kuchyni posunout na novou úroveň. Důkazem je kuchyně LUX. Podsvícená pracovní deska vypadá skvěle nejen za snížených světelných podmínek, ale také ve dne. Díky podsvícení navíc vyniknou použité materiály. Se světlem pracujeme také uvnitř skříněk a poliček. Vnitřní osvětlení je nejen praktické, ale vytváří jedinečné prostředí i atmosféru, ve které se budete cítit dobře.

Skleněné segmenty provzdušní prostor

Skleněné doplňky a komponenty dodávají prostoru vzdušnost. Jasným příkladem je kuchyně EASYTOUCH v úpravě laklaminát grafitově černá. Sklo otevírá další možnosti, jak vyladit design vaší kuchyně. Hra skla a světla skvěle funguje, obzvláště pak ve stylově čisté kuchyni. Každého návštěvníka rozhodně zaujmou skleněné výstavní skříňky. Do nich můžete umístit dekorace nebo osobní předměty, které vás vystihují a nechají kuchyni mluvit za vás.

Splníme váš sen o nové kuchyni

Právě jsme vám představili jen krátký výčet novinek a funkčních řešení, která nabízíme v modelové řadě S-line pro rok 2021. Pokud vás nějaký designový prvek zaujme, není problém se domluvit na jeho začlenění do konceptu vaší nové kuchyně. Svou představu o nové kuchyni nám můžete zaslat přes poptávkový formulář. Jestliže se vám nechce čekat a raději se rovnou domluvíte na detailech konkrétní nabídky, zavolejte přímo majiteli firmy, panu Karlu Kováčovi na tel. +420 736 628 021.

Stále váháte, a ještě nemáte konkrétní představu? Navštivte náš olomoucký showroom, kde načerpáte inspiraci a vytvoříte si představu o tom, jak by mohla vypadat vaše vlastní stylová kuchyně. Naši kolegové na prodejně vám se vším rádi poradí.

Pokračujeme v rodinné tradici

Kuchyně je pro nás v Karel Kováč Centrum srdcem celé domácnosti. Proto chceme i vám pomoci vytvořit neobyčejné místo, kam se budete rádi a s chutí vracet. Věříme na osobní a profesionální přístup, na kterém si již dlouhé roky zakládáme. Zkušenosti načerpané z dlouholeté rodinné tradice nám umožňují vytvořit kuchyni přesně podle vašich přání a požadavků, a to do nejmenšího detailu.

Hledáte zdroj inspirace a novinek z oblasti designových interiérů a kuchyní? Budeme rádi, když s námi zůstanete v kontaktu třeba na Facebooku nebo na Instagramu.

 

Těšíme se na vás v Karel Kováč Centrum

Poznejte novinky z aktuální modelové řady kuchyní S-line pro rok 2021.
Stylové a funkční kuchyně nové řady S-line
Poznejte novinky z aktuální modelové řady kuchyní S-line pro rok 2021.
Poznejte novinky z aktuální modelové řady kuchyní S-line pro rok 2021.
Stylové a funkční kuchyně nové řady S-line
Poznejte novinky z aktuální modelové řady kuchyní S-line pro rok 2021.
Poznejte novinky z aktuální modelové řady kuchyní S-line pro rok 2021.
Stylové a funkční kuchyně nové řady S-line
Poznejte novinky z aktuální modelové řady kuchyní S-line pro rok 2021.
Poznejte novinky z aktuální modelové řady kuchyní S-line pro rok 2021.
Stylové a funkční kuchyně nové řady S-line
Poznejte novinky z aktuální modelové řady kuchyní S-line pro rok 2021.
  • Poličky a skříňky umístěné až do výšky stropu opticky zvětší prostor. Kuchyně využívající celý prostor až do výše stropu přidá další úložný prostor.
  • Udělejte z kuchyně místo, kam se budete rádi vracet.
  • Jednoduchou a stylovou kuchyni si může dovolit každý.
  • Chytrá práce se světlem a osvětlením dokáže kuchyni posunout na novou úroveň.
  • Čisté a jednoduché linie pro vyznavače puristického designu.
  • Kontrastní materiály vytváří zcela unikátní a atraktivní vzhled.