Rozšířili jsme portfolio o jedinečné německé kuchyně Nolte

  • Úvod
  • Blog
  • Rozšířili jsme portfolio o jedinečné německé kuchyně Nolte

Rozšířili jsme portfolio o jedinečné německé kuchyně Nolte

V Karel Kováč Centrum jsme do svého portfolia nově zařadili kvalitní německé kuchyně Nolte. Rodinná společnost s tradicí od roku 1932 dlouhodobě patří k nejoblíbenějším v Německu. V Nolte se zaměřují na kvalitu a především na přesné plnění potřeb zákazníků. Velkou váhu kladou také na různé cenové možnosti a rozmanitý vkus klientů. Ať už jde o klasický, nebo moderní desing. Právě z těchto důvodů jsme se rozhodli rozšířit naši nabídku moderních kuchyní.

Německé kuchyně Nolte jako oblíbená značka s řadou předností

Německé kuchyně Nolte jsou podle institutu DISQ již třetím rokem v řadě vyhlášeny jako nejoblíbenější kuchyně v Německu. Zároveň jsou druhým největším německým výrobcem kuchyní a v luxusní kategorii dokonce drží první místo. Navíc si váží životního prostředí a vlastní mnoho mezinárodních certifikátů z oblasti ochrany životního prostředí včetně výrobních modelů a postupů.
Vysoký stupeň automatizace a kvalifikované síly garantují nejvyšší možnou přesnost a kvalitu využitých povrchů, které daleko přesahující běžné normy. V tomto případě absolutně platí: „Made in Germany".

Německé kuchyně Nolte nabízejí inovativní klasiku a neotřelou eleganci

Elegantní kuchyně Nolte nemusí křiklavě přitahovat pozornost, stejně si je na první pohled zapamatujete. Žádná nevkusná nebo povrchní barevná lákadla. Diskrétní styl s jasným klasickým designem. Lemované čelní plochy TORINO LACK, vitríny z manganového bronzu nebo tenká pracovní deska. Úchytky ve stylu Art Deco. To jsou přednosti, na kterých kuchyně klasické linie kuchyní Nolte staví. A můžeme pokračovat.
Uklidňující odstíny šedé v měkkých, matných barvách Lava. Vysoce kvalitní zásuvky z masivního dřeva zvýrazněné manganovým bronzem. Krásné kliky a kování.

Jakým způsem klasickou linii kuchyní Nolte nejlépe shrnout? Kvalitní, nenápadné a okouzlující. Ať už TORINO LACQUER v lava stylu nebo TORINO LACK v bílé barvě. V podstatě záleží jen na vašem stylu, což je ostatně hlavní motto všech německých kuchyní Nolte.

Zaujaly vás německé kuchyně Nolte?

Chytila vás některá z našich nových německých kuchyní Nolte za srdce? Nebo právě přemýšlíte nad všemi dalšími aspekty, které koupě kuchyně přináší? Zašlete nám krátký poptávkový formulář, nebo mám zavolejte. Rádi vás uvítáme také v našem moderním olomouckém showroomu. A co vám k nové kuchyni nabízíme my?

• Společně najdeme to nejvýhodnější řešení vaší nové kuchyně
• Projekt vám podrobně představíme díky 3D vizualizaci
• Přijedeme k vám pečlivě zaměřit prostory
• Zařídíme transport nové kuchyně až k vám domů
• Zajistíme kompletní montáž včetně instalace spotřebičů
• Individuálně dopracujeme všechny detaily na míru
• Vaši starou kuchyň odvezeme s sebou
• Po dobu 5 let vám navíc garantujeme servisní kontrolu

Sledovat novinky ze světa moderních kuchyní můžete sledovat na našem Facebooku a Instagramu

Těšíme se na vaši návštěvu u nás v olomouckém studiu Karel Kováč Centrum

Elegantní německé kuchyně Nolte v Karel Kováč  Centrum
Elegantní německé kuchyně Nolte
Elegantní německé kuchyně Nolte v Karel Kováč Centrum