Rekonstrukce kuchyně v olomoucké prvorepublikové vile

  • Úvod
  • Blog
  • Rekonstrukce kuchyně v olomoucké prvorepublikové vile

Rekonstrukce kuchyně v olomoucké prvorepublikové vile

Během seriálu krátkých studií našich renovací se můžete těšit na kuchyně, obývací pokoje, ložnice, podlahy a další druhy interiérů, které jsme realizovali po celé České republice i v zahraničí. Tentokrát vám představíme celkovou rekonstrukci kuchyně, kterou jsme realizovali před třemi lety v Olomouci.

Rekonstrukce kuchyně prvorepublikové vily

V roce 2015 jsme rekonstruovali prostornou kuchyni v honosné vile postavené za první republiky. Nová kuchyně měla jasný úkol. Pozvednout a doplnit celkové pojetí domu. Především pak styl doby jeho vzniku, charakter a také noblesu, která se odráží v kvalitně a dlouhověkosti, od čeho se v dnešní době značně upouští.

Pro tuto příležitost jsme zvolili kvalitní německou kuchyni Schüller v provedení Finca. Jedná se o masivní rámovou konstrukci z jasanu, který je mořen do barvy sand. Veškeré barvy a tóny jsme ladili tak, aby navodily útulnou atmosféru a pocit komfortního bezpečí. Kuchyně Schüller se samy o sobě vyznačují vysokou kvalitou, moderními funkcemi, které se vám přizpůsobí a především luxusním designem v každém detailu. Proto jsou součástí této rekonstrukce kuchyně také masivní římsy, dřevěné profilované obklady, odsavač ve stylu krbového komínu nebo ozdobné bočnice (pilastry), které dotvářejí celkovou noblesu prostoru a zanechávají silný dojem.

Rekonstrukce kuchyně s Karel Kováč Centrum

Při rekonstrukci kuchyně jsme v Karel Kováč Centrum mysleli na každý detail. Místnost jsme vybavili klasickými keramickými vypínači a zásuvkami, robustním jídelním stolem ve starodubovém provedení a majestátným křišťálovým lustrem. Výmalbu jsme volili do jemně zelenkavé barvy, které uklidňuje a zároveň je perfektně designově sladěna s barvou kuchně.
Kuchyňské spotřebiče jsme volili v klasičtějším provedení značky Constructa, která patří do skupiny Bosch / Siemens. V nespolední řadě byla součástí dodávky také pokládka masivních podlah značky KAHRS v provedení z kartáčovaného olejového dubu.

Finální výsledek rekonstrukce kuchyně v prvorepublikové olomoucké vile dává dojem velkorysé dispozice s přihlédnutím k těm nejmenším detailům a noblesnímu charakteru, kterým se ostatně pyšní celý dům.

„S firmou Karel Kováč Centrum spolupracujeme již 11 rok. Dělali pro nás několik interiérů od kuchyně po horský apartmán. Typické je pro ně perfektní zpracování zakázky a výborná kvalita materiálů a práce. Všechno bylo vždy podle našich představ."
Zdražilovi

Přemýšlíte i vy nad rekonstrukcí kuchyně? Svěřte svůj dům nebo byt do rukou renomovaných profesionálů z Karel Kováč Centrum.

  • Vyslechneme vaše konkrétní představy o provedení i rozpočtu
  • Navrhneme celkové pojetí prostoru s přihlédnutím ke stylu stavby
  • Vše vám předem ukážeme díky podrobné 3D vizualizaci
  • Individuálně dopracujeme veškeré detaily na míru
  • Vytvoříme vám nezávaznou cenovou nabídku

Postaráme se také o kompletní montáž kuchyně včetně dalších instalací spotřebičů a individuálně dopracujeme všechny proporční detaily na míru. Nezbude po nás žádná spoušť a starou kuchyni si vezmeme s sebou. Nakonec vám zajistíme servisní kontrolu po dobu 5 let.
Tak nám zašlete nezávazný poptávkový formulář, nebo si domluvte osobní schůzku.

Tak zase příště u další realizace

Karel Kováč Centrum

Rekonstrukce kuchyně v olomoucké prvorepublikové vile. Pro tuto příležitost jsme zvolili kvalitní německou kuchyni Schüller.
Rekonstrukce kuchyně v olomoucké prvorepublikové vile | Karelkovac.cz
Rekonstrukce kuchyně v olomoucké prvorepublikové vile. Pro tuto příležitost jsme zvolili kvalitní německou kuchyni Schüller.