Realizace nové kuchyně Schüller v Olomouci

Seriál našich interiérových realizací kuchyní, jídelen, obývacích pokojů nebo ložnic pokračuje i v září. Tentokrát vás necháme nahlédnout do zbrusu nové kuchyně v olomoucké novostavbě, kterou jsme instalovali v roce 2017.

Realizace nové kuchyně Schüller v Olomouci

V uplynulém roce jsme s firmou Karel Kováč Centrum zařizovali v srdci hanácké metropole hned několik kuchyní a jídelen. Jednou z nich byla i realizace znové kuchyně Schüller na míru v Olomoucké novostavbě.

Mladé rodině jsme doporučili kuchyni Finca od renomovaného německého výrobce Schüller. Jedná se o jasanovou kuchyni v masivu s rámovou konstrukcí mořenou do barvy magnolia. Prostorná pracovní plocha a stylové obklady jsou tvořeny přírodním kamenem. Za zmínku určitě stojí i fakt, že se pro tento typ kuchyně využívá speciální dřevo, které se před zpracováním více jak 5 let suší přírodní cestou. Tento proces dodá dřevěnému materiálu vysokou kvalitu a především tvarovou stálost. Kuchyni jsme také záměrně doplnili o masivní dubové podlahy, které ladí s celkovým designem prostoru, což platí i o spotřebičích značky Siemens.

Finální výsledek pak znamená moderní, prakticky situovanou kuchyni v klasickém stylu, která se pyšní noblesním charakterem. Celková dispozice kuchyně jde ruku v ruce s potřebami mladé rodiny, což bylo od začátku našim hlavním cílem.


„S kuchyní jsem velice spokojená, je opravdu kvalitní, dobře se udržuje a všechny návštěvy mi ji chválí. Od Vás doporučené spotřebiče fungují bez problémů a se všemi jsme spokojení. Celkově je vše super a kuchyň bychom si od Vás určitě pořídili znovu."

L. U.

Realizace nové kuchyně Schüller v Olomouci
Realizace nové kuchyně Schüller v Olomouci
Realizace nové kuchyně Schüller v Olomouci

Kuchyně Schüller s dlouhou životností

Jak už bylo řečeno, kuchyně Schüller jsou vyráběny z vysoce kvalitních materiálů, které zaručují dlouhou životnost. Veškeré využité materiály splňují přísné emisní normy a výrobní postupy kladou důraz na šetrnost k životnímu prostředí. To se týká zejména těžby dřeva a využití vodou ředitelných laků či mořidel.

I to dělá z kuchyní Schüller precizně provedený produkt s dlouhou životností a nádechem luxusu, který vás nikdy nenechá na holičkách.
A co záruční doba? Na podobné kuchyně dáváme našim zákazníkům bez obav záruku minimálně 5 let.

A to i s možností budoucího servisu a případných oprav. Tím se kuchyně od firmy Karel Kováč Centrum liší od dnešních spotřebitelských norem, které na dlouhou životnost a exkluzivitu příliš nedají.

Také plánujete rekonstrukci kuchyně nebo jinou renovaci interiéru vaše domu či bytu? Obraťte se na nás a zvolte jistotu v oboru.

  • Vyslechneme vaše konkrétní představy o provedení i rozpočtu
  •  Navrhneme celkové pojetí prostoru s přihlédnutím ke stylu stavby
  •  Vše vám předem ukážeme díky podrobné 3D vizualizaci
  •  Individuálně dopracujeme veškeré detaily na míru
  •  Vytvoříme vám nezávaznou cenovou nabídku

Postaráme se také o kompletní montáž kuchyně včetně dalších instalací spotřebičů a individuálně dopracujeme všechny proporční detaily na míru. Nezbude po nás žádná spoušť a starou kuchyni si vezmeme s sebou. Nakonec vám zajistíme servisní kontrolu po dobu 5 let.

Zašlete nám nezávazný poptávkový formulář, nebo si domluvte osobní schůzku.

Tak zase příště u další realizace

Karel Kováč Centrum