Realizace designové kuchyně next125

Realizace designové kuchyně next125

V říjnu náš seriál úspěšných realizací kuchyní, jídelen, obývacích pokojů i ložnic pokračuje lehkou změnou. Poprvé se totiž dostáváme od luxusních kuchyní Schüller C směrem k nejvyšší linii, kterou vám u nás v Karel Kováč Centrum nabízíme. I když od stejného výrobce. Řeč je o designové řadě next125, která snoubí německou preciznost, absolutní funkčnost, dokonalost v každém detailu a především úchvatný design, který vás ohromí.

Kuchyně next125 reprezentují to nejlepší v každém směru

Kompletní realizace designové kuchyně next125 proběhla roku 2015 na Severní Moravě. Jednalo se o stylově velmi zajímavý dům, se kterým korespondovalo také celkové pojetí jeho interiéru, do kterého jsme měli kuchyň zakomponovat. Úsměvnou zajímavostí se může zdát fakt, že samotnou stavbu majitel nazýval spíše víkendovou chatičkou. Posuďte sami.

Pojďme ale zpět k tomu podstatnému. Pro zachování ryzího stylu dané stavby jsme společně s majitelem vybrali luxusní designovou kuchyni next125 od německého výrobce Schüller. O linii next125 můžeme bez okolků prohlásit, že reprezentuje zdaleka to nejlepší, co mohou současné luxusní německé kuchyně nabídnout. A to po všech směrech.

V tomto případě se jedná o typ NX 902, který staví na matném provedení z barevného skla. Dvířka jsou v bezmadlovém provedení s vnitřním úchytem v barvě lavaschwarz a navíc stylově doplněna o vnější filigránské alu rámečky. Mohutná pracovní deska i jednotlivé obkladové díly jsou z kvalitního keramického materiálu Systemo, a to včetně kuchyňského dřezu. Typ dekoru: basaltino anthrazit matt.
V konečné podobě dotváří kuchyně next125 NX 902 celkový ráz prostoru a podtrhuje punc luxusu, kterým ostatně dýchá celá víkendová stavba.

Kuchyně next125 jsou pro vás to pravé, když

  • Požadujete nejvyšší kvalitu, absolutní funkčnost a moderní provedení
  • Hledáte designovou kuchyň bez kompromisů – vyberte si z množství povrchových úprav dle vašich preferencí
  • Vyžadujete odolnou kuchyň, která vydrží každodenní zacházení celé rodiny
  • Rádi vybíráte z více možností – poskytujeme přehledné materiály a katalogy, kterým porozumíte a snadno si vyberete tu pravou kudhyni
  • Chcete kuchyň, která se vám přizpůsobí – flexibilně měníme nabídku dle podnětů klientů a individuálně dopracujeme, co bude třeba

Karel Kováč Centrum garantuje dlouhodobou servisní kontrolu

Přemýšlíte také nad renovací kuchyně, jídelny nebo obývacího pokoje? Zašlete nám krátký poptávkový formulář nebo nás kontaktujte telefonicky. Probereme vaše představy a vypracujeme nezávaznou cenovou nabídku. Zajedeme k vám zaměřit prostory a projekt vám nejprve představíme díky 3D vizualizaci. A to není zdaleka všechno.

Postaráme se o kompletní montáž včetně dalších instalací spotřebičů a ergonomicky dopracujeme veškeré proporční detaily na míru. Navíc si vaši starou kuchyň vezme s sebou a postaráme se o ni. Takže po nás nezbude žádná spoušť ani potopa. A to nejlepší na konec. Po dobu 5 let vám garantujeme profesionální servisní kontrolu. Stačí kdykoliv zavolat a co nevidět jedeme k vám.

Chcete se na svou kuchyni nejdříve podívat a poradit se s odborníky? Stavte se u nás v olomouckém showroomu, kde si můžete na vlastní kůži vyzkoušet veškeré výhody a přednosti kuchyní next125.

Příště nashledanou u další realizace

Karel Kováč Centrum