Proměňte obývací pokoj ve stylový středobod vašeho bydlení

  • Úvod
  • Blog
  • Proměňte obývací pokoj ve stylový středobod vašeho bydlení

Proměňte obývací pokoj ve stylový středobod vašeho bydlení

Obývací pokoj je jednou z nejdůležitějších součástí vašeho domu či bytu. Je tomu tak již po desetiletí, bude tomu tak i nadále. Proto se vždy nabízí otázka. Jak nejlépe ho vybavit stylovým a funkčním nábytkem, dekoracemi, ale i kvalitní sedací soupravou? My vsázíme na nekompromisní kvalitu a dlouholetou životnost, která odolá všem dětským hrám i bujarým večírkům s přáteli. Naše sedací soupravy a nábytek vás osloví především precizním zpracováním, garantovanou životností, originálním designem a možností individuálního dopracování na míru. To vše vám pomůže vytvořit luxusní obývací pokoj nebo pracovnu, která se právem stane chloubou vaší domácnosti.

Designový obývací nábytek Gwinner

Obývací pokoj nebo pracovna vypovídá o vašem životním stylu, smyslu pro detail i vašem vnímání komfortní zóny. Proto vždy není lehké vybrat to správné vybavení, které splní všechny vaše požadavky a zároveň bude designově ladit.  Obývací stěny a nábytek ověřené německé značky Gwinner jsou ideálním a flexibilním řešením pro malé i velké prostory. Zapomeňte na těžkopádný nábytek z dob dávno minulých a vytvořte osobité prostředí obývacího pokoje v menším bytě, ale i v rozlehlém prostoru rodinného domu. Nemějte strach z tvůrčích kroků. Kombinujte otevřené police i prostorné skříňky různých materiálů a rozměrů. Vyzkoušejte veškeré možnosti a sestavte si originální obývací nábytek přesně dle vašich představ a potřeb. Díky kvalitnímu nábytku Gwinner můžete například jednu místnost rozdělit stylovou stěnou, nebo vytvořit v obývacím pokoji různé zóny dle potřeb vaší rodiny. Každý obývací pokoj by se měl v první řadě přizpůsobit vašim nárokům a přáním. Abyste se v něm cítili komfortně za každé situace. Při romantickém večeru, rušných chvílích s celou rodinou nebo bujarých setkáních s přáteli.

Luxusní sedací soupravy Flexteam

Pokud nazýváme obývací pokoj středobodem vašeho bydlení, jeho hlavní částí je nepochybně sedací souprava, která nemusí být ve středu místnosti, aby plnila svůj účel. Vždy však bude nejfrekventovanějším prvkem, který vyžaduje dokonalý design a dlouhodobou výdrž.

Luxusní sedací soupravy Flexteam se flexibilně přizpůsobí všem prostorům i vašemu dennímu režimu. Využijte široké řady možností a kombinujte sedačky, lenošky, křesla i podnožky ověřené kvality. Lehce tak vytvoříte útulný obývací pokoj, který s vámi vydrží a nebude ho třeba často obměňovat. Nezáleží na tom, jestli využíváte obývací pokoj k večerní relaxaci nebo pořádáte námořní bitvy s dětmi, protože sedačky Flexteam díky své kvalitě vydrží i extrémní zátěž. Jejich moderní a originální design je pak už jen třešničkou na dortu.

Navštivte náš showroom

Pokud i vy patříte mezi ty, kteří si raději vše prohlédnou, vyzkouší a otestují, než se rozhodnou pro takovou investici, navštivte náš showroom kuchyní a nábytku v Olomouci. Během chvíle si prohlédnete, jak by mohl vypadat váš ideální interiér a jednotlivé prvky si můžete osobně vyzkoušet. Máte dotaz či přání? Neváhejte nás kontaktovat. Rádi vám pomůžeme naplánovat a zrealizovat každý detail vaší rekonstrukce nebo realizace nového interiéru na míru.