Pokrokové spotřebiče nejvyšších kvalit

Pokrokové spotřebiče nejvyšších kvalit

V předešlých dílech jsme vám představili naše tři aktuální řady kuchyní na míru. Bavili jsme se o designových kuchyních next125, luxusní řadě Schuller C a nové linii ekonomicky dostupných kuchyní pro každého S-Line. V Karel Kováč Centrum však nenabízíme pouze kuchyně. Objednat si u nás můžete také kompletní kuchyňské zařízení včetně spolehlivých spotřebičů, ale i jídelny, obývací pokoje, sedací soupravy, dětské pokoje, ložnice, šatny či kvalitní dřevěné podlahy. Dnes se zaměříme na pokrokové vestavné spotřebiče, které dokonale splynou s vaší kuchyní.

Vestavné spotřebiče do kuchyně

Hledáte moderní a výkonné vestavné spotřebiče, které perfektně zapadnou do vaší nové stylové kuchyně a vytvoří tak kompaktní prostor vyhovující těm nejpřísnějším nárokům na kvalitu i design? Doporučujeme vsadit na vestavné spotřebiče námi prověřených značek, které skvěle doplní vaši kuchyňskou linku, nezklamou svou kvalitou a překvapí řadou funkcí. Karel Kováč Centrum nabízí širokou paletu technických parametrů i designových provedení na míru, abychom mohli účelově vybavit vaši kuchyň do posledního detailu.

Elektronické spotřebiče Miele

V několika státech je německá značka Miele tou nejuznávanější v oboru. A to mnoho prozradí i o těch, co ji využívají. Jedná se z pravidla o zákazníky, kteří kladou nejvyšší důraz na kvalitu, mají nároky na techniku provedení, ale i na ekologický rozměr svých spotřebičů.  Díky řadě funkčních programů se výrobky Miele stávají synonymem komfortu a dokonalosti s důrazem na detail. Obsluha takových přístrojů je pak vždy pohodlná a snadná. Ohledně designu je třeba říci, že se jedná o nadčasovou německou eleganci, která se odráží v osobitém stylu jednotlivých spotřebičů, které se vzájemně doplňují a skvěle integrují do prostorů kuchyně.

Vestavné spotřebiče Bosch/ Siemens

Vestavné spotřebiče značky Siemens/Bosch jsou osvědčeným řešením pro moderní kuchyňské prostory v mnoha německých i českých domácnostech. S jistotu kvality můžet vybírat ze širokého sortimentu designových myček nádobí, lednic, praček a mnoha dalších pomocníků do kuchyně, které vám pomohou zvládat každodenní starost o domácnost. Značka Bosch/ Siemens je také předním výrobcem kuchyňských robotů a další elektroniky s nejmodernějšími funkcemi. Vaše doba strávená při vaření se tak podstatně ulehčí, zkrátí a výsledek bude vždy stát zato.

Pokrokové spotřebiče Gaggenau

Tato exkluzivní značka vestavných spotřebičů je součástí koncernu BSH Bosch Siemens Hausgeräte GmbH se 130 léty tradice. Gaggenau je německá linie těch nejkvalitnějších domácích spotřebičů s hrdým označením „made in Germany“. Vlajkovou lodí jsou bezesporu pečicí trouby vybavené nejmodernějšími dostupnými formami ohřevu, ale i řadou doplňkových chytrých funkcí. Dále se zaměřují na varné desky, grily a fritézy navržené pro kombinované uspořádání kuchyně a v neposlední řadě nabízí luxusní chladničky, mrazáky i vinotéky, které lze pohodlně integrovat. Gaggenau je zároveň předním světovým inovátorem v oblasti technologií a designu domácích spotřebičů. Značka tak stála u zrodu řady revolučních novinek, které pomáhaly měnit kuchyňské spotřebiče a zařízení až do dnešní multifunkční podoby. Do vašich domácích kuchyní tak neustále přináší další technologické inovace a pokročilé funkce, které jsou zcela běžné v moderních kuchyních profesionálních šéfkuchařů.