O tom, že kuchyně není jen kuchyně

O tom, že kuchyně není jen kuchyně

S novým rokem přichází i další díl našich krátkých rozmluv o současných trendech ve světě kuchyní. Opět vám budeme přinášet řadu novinek a především potřebnou inspiraci, abyste při rozhodování o stylu vaší nové kuchyně mohli brát v potaz různé aspekty, které vám z ní pohodou vytvořit středobod vašeho šťastného domova.

Vsaďte na pastelové barvy

Kuchyně je prostor k životu, který se má plně přizpůsobit každému člověku, jeho potřebám a životnímu stylu. Každý má svá individuální přání a nároky. Proto vám prezentujeme kuchyně s osobitostí, které lze projektovat na míru, s charakteristickými vlastnostmi. Chceme vám pomoci vybrat tu pravou kuchyni, která zcela odpovídá vašim představám.

Základním kritériem při výběru ideální kuchyně jsou bezpochyby barvy. Tmavé, světlé, pastelové, lesklé? Z nepřeberného množství řešení jsme pro dnešek vybrali světlý pastel, který zaručeně přinese jaro do vašeho doma. Dokonce i v lednu. Měkké pastelové odstíny propůjčí vaší kuchyni barevný nádech a s tím spojený okouzlující, jemný design. Máte na výběr z jemně odstupňovaných barev satinovaných laků, které obratem ruky vytvoří z vaší kuchyně oázu svěží atmosféry.

Nezapomeňte na detaily

Dejte své kuchyni novou tvář! Jsou to malé, ale důležité detaily, které rozhodují o individuálním vzhledu vaší kuchyně. Inspirujte se novými trendy a zvolte vhodnou komodu, která zefektivní vaše skladovací prostory a zároveň bude stylově ladit s vaší kuchyní. Můžete vsadit i na rafinované výklenky a bodové osvětlení, které celému prostoru dodá patřičný punc luxusu.

Více si možností řešení si můžete prohlédnout v sekci kuchyní Schuller