Německé kuchyně next125 a trojice základních kamenů jejich úspěchu

  • Úvod
  • Blog
  • Německé kuchyně next125 a trojice základních kamenů jejich úspěchu

Německé kuchyně next125 a trojice základních kamenů jejich úspěchu

S novým rokem 2019 tu máme i další ze série našich článků, které vám každý měsíc představují technologie, výhody, zákulisí, ale i „know how" luxusních kuchyní, které vám nabízíme v Karel Kováč Centrum. V posledním ze třech úvodních pojednání o německých kuchyních next125 se podíváme na zoubek tomu nejdůležitějšímu. V čem tkví tajemství úspěchu těchto dokonalých německých kuchyní, které lze bezesporu označit za absolutní špičku na trhu? Dopřejte si kávu, čaj, nebo něco k zakousnutí a začtěte se do našeho lednového článku.

Když forma kuchyní next125 následuje funkci

Pokud se budeme bavit o prvním ze třech bodů úspěchu, pak to bude jednoznačně precizní provedení. Forma následuje funkci. Věta, která se v kontextu kuchyní next125 slyší dost často a má proto také řadu důvodů, které je třeba brát vážně. Otázkou jde, zda musí funkčnost ve všech případech nutně vítězit nad formou. Nepřikládá se funkčnosti a technologiím až moc velký důraz, i když se technologie mění doslova každým dnem? Odpověď je jednoduchá. Dívat se jen na funkčnost prostě nestačí.

Proto jsme se sami sebe zeptali, jestli není individuální design a pocit z vaření stejně důležitý? Proto se při vývoji německých kuchyní next125 řídí následujícím mottem. Autentické provedení plné emocí, kvalitní materiál a ryzí design jsou to nejdůležitější, co dává našim kuchyním duši, kterou si zamilujete nejen při vaření., ale i při obyčejném setkání s rodinou nebo přáteli.

Německé kuchyně next125 jako absolutní špička v oboru

Pokud je jakýkoliv produkt skutečně kvalitní, získá si důvěru u zákazníků. Pokud je ale produkt výjimečný, tak si ho s lehkou mírou nadsázky zamilují i kritici. A ti pak designovým kuchyním next125 udělují různé ceny, které jsou pomyslnou odměnou za precizně odvedenou práci.


Německé kuchyně jsou tak absolutním vítězem German design award z loňského roku, držitelem prestižního ocenění reddot design award z let 2012 a 2016 a majitelem uznávané „Die großen deutschen Marken" v oblasti značek.

Jak ale zástupci německého gigantu říkají:

„Samozřejmě jsme rádi za všechny ceny, které od kritiků dostaneme. Pořád ale zůstává, že spokojení zákazníci jsou našim hlavním cílem, pro který každý den tvrdě pracujeme."

Což můžeme bez okolků považovat za druhý pilíř úspěchu.

Doména kuchyní next125? Vyrobeny v Německu

Poslední dílem do skládačky, které vynesla kuchyně next125 až na vrchol, je nesporná kvalita, preciznost a funkčnost. A to se dá snadno shrnout dvěma slovy, která vydají za tisíc řádků. Vyrobeno v Německu.
Může to znít jako ohrané klišé, ale vysoké nároky na kvalitu výroby, prvotřídní materiály, zkušený tým designérů, konstruktérů i řemeslníků a špičkové výrobní procesy hrají prim. To všechno spadá pod onu frázi, kterou se vedení firmy next125 nepochybně řídí.

Jak se můžete sami dočíst i v novém katalogu kuchyní next125 pro rok 2019, při výrobě a distribuci jejich kuchyní hraje prim 5 následujících faktorů, o kterých jsme se už několikrát zmiňovali. Pokroková funkčnost, která jde ruku v ruce s neustálým vývojem technologií. Dlouhodobá výdrž, která vychází z přísného výběru ekologických materiálů, jejichž výroba ani recyklace nezatěžuje přírodní prostředí. Špičková kvalita všech výrobků, které procházejí podrobnými zátěžovými testy. Kvalitní zpracování, které je už jen odrazem profesionální práce všech lidí od managementu pře řemeslníky, kteří se na produkci německých kuchyní next125 podílejí. A v neposlední řadě jsou to právě autentické materiály, které jsou samotnou definicí jedinečnosti a praktičnosti kuchyní, které už po několik let nechávají konkurenci v zádech.

Přemýšlíte nad koupí některé z kuchyní next125?

Pokud právě přemýšlíte, zdali je i pro vás designová kuchyně next125 to pravé, zašlete nám krátký poptávkový formulář nebo nás rovnou kontaktujte telefonicky. Nejedná se o levnou záležitost, a proto vás předem rádi informujeme o vašich možnostech a na svou novou kuchyni se klidně můžete přijet předem podívat do našeho olomouckého showroomu.
Pokud si plácneme, tak k vám zajedeme zaměřit prostory a projekt vám podrobně představíme díky 3D vizualizaci. Dále se postaráme se o kompletní montáž včetně dalších instalací spotřebičů a individuálně dopracujeme veškeré proporční detaily na míru. Navíc si vaši starou kuchyň vezme s sebou a postaráme se o ni. Takže po nás nezbude žádná spoušť ani potopa. A to nejlepší na konec. Po dobu 5 let vám garantujeme profesionální servisní kontrolu.


Těšíme se na vás v Karel Kováč Centrum