Luxusní kuchyně next125? Moderní, funkční a především autentické

  • Úvod
  • Blog
  • Luxusní kuchyně next125? Moderní, funkční a především autentické

Luxusní kuchyně next125? Moderní, funkční a především autentické

Pokud právě otevíráte katalog luxusních kuchyní next125 nebo se poprvé díváte na snímky jednotlivých řad, můžete si klást zásadní otázku. Co mají všechny ty ovce, kozy, husy, telata nebo oslíci společného s designovými německými kuchyněmi? Stačí se ale začíst o pár řádků dále nebo shlédnout pár fotografií a hned pochopíte, v čem tkví ono tajemství.

Kuchyně next125 jako spojení autenticity a preciznosti

Kuchyně next125 dávají v posledních letech výrazně najevo, kterým směrem se ubírá nejen jejich výroba a produkce, ale také celkové smýšlení. Je to právě všudypřítomná aura vysokohorských planin, lesů, pasoucí se dobytek a především hravé spojení člověka i jeho práce s přírodou, které bylo inspirací nejen poslednímu katalogu kuchyní next125. Každá hrana, šuplík nebo úchytka směřuje k praktické, funkční a moderní kuchyni, která se vám bez okolků přizpůsobí. Výsledkem je dokonalá řada luxusních kuchyní next125, která vás ohromí čistou přírodní esencí. A to je právě ono tajemství, které dělá tyto kuchyně tak autentické v každém detailu.

Zvířecí modelové jako znak autentické kuchyně next125

Modelové, kteří zkrášlují kompozice kuchyní, mají 4 nohy místo 2 a nepřicházejí z prvotřídní modelingové agentury. Zato jejich motivace, ta je o mnoho čistější. Ke štěstí jim totiž stačí jen trocha pořádných svazků mrkve a dalších dobrot. A navíc jsou doma přesně tam, odkud designové kuchyně next125 pocházejí. Samozřejmě, že samotné focení může vypadat poněkud riskantně a možná i trochu bylo, ale ten výsledek? Posuďte sami.


V neposlední řadě je třeba zmínit, že nová kampaň designových kuchyní next125 není jen o tom „ukázat světu krásné kuchyně". A tím spíše, že by s přehledem být mohla. V globálním marketingovém pojetí jde o vyjádření osobitého stylu, elegance a především celkové firemní filozofie. Solidarita, autentické spojení člověka s přírodou a vyjádření tradičních hodnot skrze dokonalé produkty v každém detailu. I proto dochází ke spojení luxusních kuchyní next125, zvířecích protagonistů a neobvyklých lokací. To všechno s myšlenkovým přesahem daleko za hranicemi vaší nové, autentické kuchyně.

Celý katalog si můžete v klidu prolistovat online.

Luxusní kuchyně next125 jsou pro vás to pravé pokud

• Požadujete nejvyšší kvalitu, absolutní funkčnost a moderní provedení
• Hledáte luxusní kuchyň bez kompromisů – vyberte si z množství povrchových úprav podle vašich individuálních přání
• Vyžadujete odolnou kuchyň, která vydrží každodenní zacházení celé rodiny
• Rádi vybíráte z více možností – poskytujeme přehledné materiály a designové katalogy, ze kterých si snadno vyberete tu pravou kuchyni
• Chcete luxusní kuchyň na míru, která se vám přizpůsobí – flexibilně dopracujeme a upravíme k vaší spokojenosti

Zajímáte se o některou z luxusních kuchyní next125?

Přemýšlíte nad renovací kuchyně nebo jídelny? Zašlete nám krátký poptávkový formulář nebo nás rovnou kontaktujte telefonicky. Probereme vaše představy a vypracujeme nezávaznou cenovou nabídku.

Pokud si plácneme, tak k vám zajedeme zaměřit prostory a projekt vám podrobně představíme díky 3D vizualizaci. Dále se postaráme se o kompletní montáž včetně dalších instalací spotřebičů a individuálně dopracujeme veškeré proporční detaily na míru. Navíc si vaši starou kuchyň vezme s sebou a postaráme se o ni. Takže po nás nezbude žádná spoušť ani potopa. A to nejlepší na konec. Po dobu 5 let vám garantujeme profesionální servisní kontrolu.

Chcete se na svou nastávající kuchyni nejdříve pořádně podívat a poradit se s odborníky? Navštivte nás v olomouckém showroomu kuchyní, kde si můžete na vlastní kůži vyzkoušet veškeré výhody a přednosti luxusních kuchyní next125.

Příště si povíme pár věcí o 7 základních principech, na kterých desing, výroba a také samotné kuchyně next125 stojí

Karel Kováč Centrum