Kvalitní nábytek Orme představuje svou denní kolekci

  • Úvod
  • Blog
  • Kvalitní nábytek Orme představuje svou denní kolekci

Kvalitní nábytek Orme představuje svou pestrou denní kolekci

Prostor obývacího pokoje, jídelny a ložnice charakterizují nové designové filozofie. V případě kvalitního nábytku Orme je to mistrovská kombinace moderního vzhledu s rafinovaně laděným, elegantním duchem. Nyní vám v olomouckém Karel Kováč Centrum exkluzivně nabízíme denní kolekci Orme, ve které si můžete vybrat hned ze dvou typů provedení Modulo, nebo Logico.

Italská značka kvalitního nábytku Orme potěší i ty nejnáročnější

Renomovaná společnost Orme nabízí různá řešení kvalitního nábytku moderní generace. S neotřelým provedením a přidanou hodnotou pro byt, víkendový dům nebo honosnou vilu. Vybírat můžete z různých mnoha provedení obývacích pokojů, jídelen, ložnic, skříní, komod, polic a dalšího nábytku. Vždy podle vašich očekávání. Italská firma Orme klade důraz na důmyslnou kompozici představující vkusnou energii, která dokonale interpretuje moderní životní styl, ale zachovává fungující tradice. 

Denní kolekce Orme nabízí dvě typové varianty nábytku Modulo a Logico

Italská elegance a jednoduchost v detailu utváří unikátní prostory pro denní využití. Kvalitní nábytek Orme Day collection je funkční, sofistikovaný a především následuje moderní trendy pomocí minimalistického stylu. Jednotlivé povrchové úpravy dotvářejí jedinečný prostor. Váš obývací pokoj, předsíň nebo jídelna tak bude překypovat originálními nápady. Veškeré prvky se mísí racionálně a harmonicky. To vše s důrazem na individuální přání klienta.

Chytré řešení vašich interiérů pomocí kvalitního nábytku Orme Modulo

Hledáte chytrá provedení domovního úložiště, která nejlépe využijí potřebný prostor a zároveň budou vypadat stylově? Popusťte uzdu fantazii. Vyzkoušejte třeba otevřené prvky na stěnách, nebo nápadité výklenky. Orme Modulo nabízí důmyslné, nábytkové jednotky volně vytvářející kreativní tvary. Aby měl každý kus dekorace své místo. A nejen dekorace. Přirozená všestrannost kvalitních produktů Orme Modulo dá vašemu obývacímu pokoji nebo jídelně atypický punc a přirozenou, nekýčovitou energii.

Elegantní kombinace kvalitního nábytku Orme Logico

Jste příznivci pokrokového a přitom integrovanému prostoru pro ukládání všeho možného? Vytvořte si knihovnu nebo police podle vlastního stylu a potřeb. Orme Logico dává přednost kráse, ale zároveň se drží požadavků na praktičnost a funkčnost. Kombinace různých provedení nábytku a prázdných míst udělá z vašeho obývacího pokoje prostor, který se neustále vyvíjí, a zároveň vám v centru vašeho rodinného života navodí příjemnou atmosféru.

Kvalitní nábytek Orme Modulo a Logico od Karel Kováč Centrum

Zajímáte se o některý z typů denní kolekce Orme? Zaujalo vás chytré řešení Modulo nebo kreativní styl Logico? Neváhejte nám zaslat poptávkový formulář nebo nás ihned kontaktujte telefonicky +420 736 628 021. Rádi vás informujeme o veškerých možnostech provedení a dodatečných úprav.

V našem rodinném centru kuchyní a nábytku Karel Kováč Centrum vám už mnoho let poskytujeme profesionální a přátelský přístup. Připravíme vám vizualizaci projektu na míru a vaši novou obývací stěnu, stůl, jídelnu nebo šatnu rádi individuálně dopracujeme podle vašich představ. Do posledního detailu.

Potřebujete další doplňující informace? Neváhejte nás kontaktovat. Rádi vám poradíme. 

Karel Kováč Centrum

Designový nábytek Orme Logic
  • Kvalitní nábytek Orme Logico 1
  • Kvalitní nábytek Orme Logico 2
  • Kvalitní nábytek Orme Logico 3
  • Kvalitní nábytek Orme  Modulo 1
  • Kvalitní nábytek Orme  Modulo 2
  • Kvalitní nábytek Orme Logico 1