Kuchyně S-LINE nesou přísné certifikáty

  • Úvod
  • Blog
  • Kuchyně řady S-LINE disponují nejvyšší certifikací

Kvalita vyrobená v Německu

Od příjmu zboží až po výrobu a dodání podléhá každá kuchyně komplexnímu systému kontroly všech procesních kroků. Německý výrobce kuchyní řady S-LINE v rámci auditu kvality každý den laboratorně prověřuje až 21 kompletních vestavěných kuchyní. 

Zátěžové testy kuchyní a strategie nulového výskytu vad

Výrobce kuchyní S-LINE ve zkušební laboratoři v rozsáhlých testovacích postupech také prokazuje, že jsou tyto kuchyně vhodné pro každodenní používání po dobu následujících 15 let. Všechny použité materiály jsou testovány právě na tuto minimální životnost. 

Do nové kolekce je zároveň zařazen pouze nábytek, který v této laboratořiprošel testy kvality. 


Ocenění a pečetě kvality

Kvalitu kuchyní S-LINE poznáte na první pohled – a každý den během používání se o ní budete přesvědčovat. Důkazem pro zdánlivě odvážná tvrzení jsou i ocenění od nezávislých zkušebních ústavů.

1. Certifikovaný systém řízení

Systém řízení kvality podle ISO 9001, systém environmentálního managementu podle ISO 14001 a systém energetického managementu podle ISO 50001 jsou pravidelně auditovány a potvrzovány společností TÜV Rheinland / LGA InterCert. Všechny tři certifikáty od TÜV Rheinland jsou celosvětově uznávanými normami.

2. Testovaná bezpečnost

Tento certifikát uděluje LGA Norimberk (skupina TÜV Rheinland) a je největší a nejvýznamnější evropskou zkušebnou nábytku. Značka GS pro testovanou bezpečnost je dobrovolná bezpečnostní značka. Zaručuje kvalitu a bezpečnost kuchyní, odolnost, snadné používání a materiálovou stálost.


3. Německé testování kvality výrobků

Výrobce kuchyní řady S-LINE dlouhodobě stanovuje standardy v kuchyňském průmyslu. V roce 2023 získává ocenění 1. místo za nejlepší kvalitu výrobků v rámci komplexní studie společností ServiceValue a DEUTSCHLAND TEST

Nejvyšší prestižní ocenění v kategorii kuchyňského nábytku je výsledkem více než 200 000 spotřebitelských hodnocení.

4. Certifikát PEFC

Od roku 2009 je výrobce kuchyní S-LINE prvním výrobcem s certifikátem PEFC (Programme for the Endorsement of Forest Certification Schemes). 

Tento certifikát dokládá, že zpracovávané dřevěné materiály pocházejí z šetrně obhospodařovaných lesů a kontrolovaných zdrojů. Máte tak jistotu, že dřevo použité v těchto luxusních kuchyních není pochybného původu ani nepochází z nadměrného využívání lesů. 

Nákupem špičkových kuchyní S-LINE projevujete smysl pro odpovědnost za naše životní prostředí. Zároveň máte jistotu, že si pořizujete kuchyni, která je bezpečná, plně funkční a vydrží generace.

Využijte naše zkušenosti

Německé kuchyně řady S-LINE navrhujeme a montujeme řadu let. Známe je perfektně do posledního detailu. 

Proč se obrátit na Karel Kováč Centrum? Součástí nákupu kuchyně je celé portfolio doprovodných služeb, které vám usnadní dostat to, po čem dlouho toužíte. 

Zanechte nám svůj kontakt. Ozve se vám jeden z našich specialistů specialistů a potkáte se osobně přímo v showroomu v Olomouci.