Kuchyně next125, dokonalost v každém směru

Designové kuchyně next125, dokonalost v každém směru

Jestliže jsme se v předešlém díle bavili o kuchyních S-Line jako o ideálním kompromisu mezi výjimečnou kvalitou a příznivou cenou, pak je řada next125 zcela nekompromisní. Hledáte luxusní kuchyni s výjimečným designem a variabilním provedením? Máte ty nejvyšší požadavky? Designové kuchyně next125 německé značky Schüller splní nejen všechna vaše očekávání, ale navíc překvapí svou extrémní odolností a inovativními technologiemi.

Kuchyně next125

Několik mezinárodních cen za design a kvalitu. Tak to dopadne, pokud se snoubí německá designová elegance, přesné provedení a kvalitní technologie. Kuchyně řady next125 vznikly za jediným účelem. Uspokojit ty nejnáročnější z nejnáročnějších. A vskutku, povedlo se. Vzniklo hned několik typů, které kombinují různé druhy dřevin, keramiky, mramoru, skla, nerezu i plastových detailů. To vše pak vyústilo ve špičkové kuchyně next125, které jsou právem řazeny na absolutní vrchol.

Kuchyně next125 jsou pro vás to pravé, pokud…

  • Vyžadujete špičkovou kvalitu, funkčnost a luxusní provedení
  • Hledáte designovou kuchyň bez kompromisů s moderními technologiemi
  • Potřebujete kuchyni, která vydrží každodenní zacházení celé rodiny 
  • Si rádi sami vybíráte – poskytujeme přehledné materiály a katalogy, kterým porozumíte. Pomůžeme vám tak najít přesně to, po čem toužíte
  • Chcete kuchyň, která se přizpůsobí vám, a ne vy jí – flexibilně měníme nabídku podle vašich potřeb

Díky úzké spolupráci s dodavateli pro vás dodáme a sestavíme kuchyň přesně podle vašich představ. Od chytrých spotřebičů až po poslední kořenku. Nezáleží na tom, jestli se vám líbí tradiční dřevěné provedení, holdujete kovům, chcete pestré barvy, nebo je pro vás symbolem luxusní kuchyně bílý lesk. Nabízíme varianty pro malé kuchyně v malometrážních bytech i pro otevřené obývací pokoje s kuchyní. 

Vždy si vybírejte styl kuchyně, která zrcadlí vaši osobnost a se kterou budete 100 % spokojeni. Jedná se o prostředí, ve kterém se budete pohybovat řadu následujících let. Proto všechny naše kuchyně a nábytek nabízíme včetně manuálního dopracování s možností individuálních úprav. Ani ergonomicky a technologicky kvalitní produkty totiž nemusí každému stačit. A to i v případě úpravy keramické pracovní plochy nebo velikosti dřevěných skříněk.

V následujících dílech si představíme naši třetí a nejoblíbenější řadu kuchyní Schüller C, ale nebojte se. Kuchyním next125 se budeme ještě velmi podrobně věnovat při detailním představování jednotlivých typů konkrétních produktů a vybraných technologií.

Děkujeme za přízeň

Karel Kováč Centrum