Kuchyně jako prostor plný nápadů

Kuchyně jako prostor plný nápadů

Představte si ideální kuchyni. Povolte uzdu kreativitě, na chvíli se zamyslete a dáte nám zapravdu. Nikdo z nás nedovede spočítat, kolik možností uspořádání taková kuchyně nabízí. Byť jako jediná místnost se stále stejným uspořádáním, prostorovým rozměrem a stejným napojením prvků. Charakter kuchyně například určíte tím, že na stěnu plošně umístíte nápadný panelový systém nebo se rozhodnete pro intenzivní barvy. Vše navíc můžete provzdušnit otevřenými regálovými prvky a komponenty. A co potom taková kuchyně bez úchytek s pouze s příjemnými a stylovými prohlubněmi, která působí ušlechtile, zvláštně, ale ne dotěrně. Pokud sháníte potřebnou inspiraci, postavte si na čaj a věnujte nám pár minut.

Kuchyně volá: „Přiznejte barvu!“

Cítíte tu svobodu? Při výběru barevné koncepce kuchyně na vás totiž nejsou kladeny naprosto žádné požadavky. Fantazii se zkrátka v tomto případě opravdu meze nekladou. Můžete využít nespočet satinovaných barevných laků, které dodají prostoru nádech luxusu, ale jsou také nanejvýš ekologické díky své receptuře na bázi vody. Vaše kuchyně bude zářit štěstím a sní i celý váš domov. Chcete decentní kuchyňské čelo bez větších extravagancí? Vsaďte na prověřené country designy. V takovém případě se budou hodit pastelové, neutrální barvy v pískově šedé variaci, nebo svěží sluneční žluť, která dotvoří harmonickou atmosféru. Nebojte se improvizovat! Ať už jde o vyzývavé, pestrobarevné kombinace lesklého laku, nebo pastelově tmavší, klidnější tóny. Nezapomeňte také vyladit další komponenty a designové prvky, jako jsou regály, police a výklenky, které můžete stylově opticky zvýraznit a dodat vaší kuchyni jedinečný a originální ráz. Vše je ve vašich rukou.

Je libo mechově zelený satin?

Pokud máte rádi přírodní barvy a zajímavě členité prostory, máme pro vás černého, pardon, zeleného koně našich kuchyní. Představujeme vám mechově zelený satin v podání kuchyně BIELLA. Skvěle vypadající kuchyně, která dbá na veškeré aspekty dokonale vyhlížejícího, ale také funkčního prostoru. Od dekorativního regálu na lahve přes vysoké zásuvky s velkým úložným prostorem a mobilním sloupkem až k optimálnímu krytí žluté tašky! Skutečným vrcholem je pak vestavěný výtah pro kuchyňský spotřebič. Pouhým stisknutím správného knoflíku pak zase zmizí v designové pracovní desce. Uznejte sami, není to nádhera? Pro více informací nás neváhejte kontaktovat. Rádi vám poradíme s výběrem vaší nové kuchyně, která se stane středobodem vašeho šťastného domova.