Karel Kováč vstupuje na sociální sítě

Karel Kováč vstupuje na Facebook

Moderní technologie jdou nezadržitelně kupředu a tak je třeba jít s dobou. Proto se naše firma Karel Kováč Centrum po delším uvažování rozhodla vstoupit i do světa sociálních sítí. Rádi bychom vás touto cestou zavedli do tajů moderních kuchyní a třeba i trochu inspirovali.

Přes 22 let tradice

V roce 1995 byla založena společnost KAREL KOVÁČ CENTRUM. Společně s ní vznikla také malá modernizovaná továrna zaměřená na špičkovou kusovou výrobu kuchyní a designového nábytku. Jméno Karel Kováč se v rodině dědí z generace na generaci. Otec našeho majitele - Karel Kováč (II.) se vrátil k nábytkářským rodinným kořenům a byl duchovním otcem kuchyní LENA, jež ve své době (1972) patřily k tomu nejlepšímu na trhu.

Kvalita neustoupí kvantitě

Náš hlavní cíl se nenachází jen v přátelském podání ruky po další montáži nové kuchyně. Chceme víc. A proto nás můžete nově vídat i na Facebooku a Instagramu, kde se vám budeme snažit ukázat, že moderní, praktické a kvalitní kuchyně nejsou určené jen pro hrstku vyvolených. Že nemusíte ubrat ze svých nároků, pokud toužíte po ergonomiky zpracované kuchyni s moderními spotřebiči. A také vám chceme připomenout, že osobní a komplexní přístup ke klientovi už není pouze mýtus, který nahradila „pseudo“ studia v obchodních domech. 

Co tedy nabízíme?

V současné době představujeme dlouholetou špičku na českém trhu kuchyní a nábytku. Díky napojení na německého výrobce nábytku Schüller plně využíváme všech technologických výhod a klientům nabízíme odpovídající kvalitu. Spolupracujeme ale i s dalšími ověřenými výrobci jako Miele, Gaggenau, Orme nebo Homes. Zakládáme si na preciznosti a především na přesném plnění vašich představ. V rámci služeb poskytujeme také individuální dopracování jednotlivých komponentů, které kuchyňskému nábytku dává dokonalou finální podobu.


V minulosti jsme však řešili problém. Jak uspokojit co nejširší poptávku po kvalitních kuchyních? Chápeme, že cenové relace jednotlivých produktů nemusí být pro každého. Tak jsme hledali řešení, jak vyhovět co nejvíce zákazníkům. Právě proto nyní přicházíme na trh s novou řadou kuchyní S-Line, která je určena pro ty, kteří preferují výhodný poměr cena – výkon. A samozřejmě nechtějí slevovat ze svých nároků. Řada S-Line nabízí dokonalou rovnováhu mezi kvalitou a příznivou cenou. Díky dlouhodobé životnosti, špičkovým technologiím a ekonomické dosažitelnosti se stává ideální volbou pro řadu českých domácností. S-Line tak spolehlivě doplní dvě stávající oblíbené řady next125 a Schüller C, které se pyšní luxusním designem a jedinečnou kvalitou. A co víc? Veškeré výrobky nabízíme včetně manuálního zapracování s možností individuálních úprav. Náš zákazník mimo kvalitního produktu získá i dlouhodobý servis a další výhody. Ale co především? Ideální prostředí pro přípravu jídel a setkávání s rodinou či přáteli.

Tak zase příště …

Karel Kováč Centrum