Ekonomické kuchyně S-Line jako dostupný luxus, který si můžete dopřát i vy

  • Úvod
  • Blog
  • Ekonomické kuchyně S-Line jako dostupný luxus, který si můžete dopřát i vy

Ekonomické kuchyně S-Line jako dostupný luxus, který si můžete dopřát i vy

Možná to znáte sami. Přemýšlíte nad novou rodinnou kuchyní, která se přizpůsobí každodennímu užívání, bude následovat moderní designové a technologické trendy, ale především vás nebude stát celé jmění. Nebo je pro vás na prvním místě spojení dokonalé funkčnosti s elegancí, což jde opět ruku v ruce s vysokými výdaji.

Ekonomická versus kvalitní kuchyně. To je, oč tu beží

I my jsme si v olomouckém Centru Karel Kováč lámali hlavu nad tím, jak uspokojit poptávku po kvalitních kuchyních, které se zákazníkovi cenově přizpůsobí a zároveň splní jeho nejvyšší nároky. Výsledkem jsou dvě řady ekonomických kuchyní S-Line, které vám nyní nabízíme v různých stylech a provedeních za bezkonkurenční ceny. Více v našem dalším povídání.

Ekonomické kuchyně S-line, blíže k lidem

Krásná a kvalitní kuchyně jako dostupný luxus se všemi benefity. Tímto heslem se bezesporu řídíme i my v Karel Kováč Centrum. Proto vám nabízíme luxusní kuchyně, které s vámi budou po mnoho let sdílet rodinný život. S prvotřídní kvalitou se ale pojí i vyšší cena, což může hodně zákazníků „hned na první dobrou" překvapivě často odradit a musí holt hledat jinde. Alespoň tomu tak bylo.


Své o tom ví i majitel naší firmy, pan Karel Kováč. „Centrum KK je v kuchyňské branži známo svými nadstandardně kvalitními, ale ne úplně levnými produkty. Od loňského roku jsme proto naše portfolio rozšířili o novou řadu ekonomických kuchyní S-Line, která doplnila dvě stávající produktové linie Schuller C-colection a next125." A co se tedy s příchodem nové řady změnilo? „Už přes rok nabízíme plně vybavené kuchyně, a to o mnoho širší klientele, která by se musela jinak poohlédnout jinde a zbytečně slevovat ze svých nároků a přání." Doplňuje pan Kováč, jehož jméno se ve firmě dědí z generace na generaci. Otec stávajícího majitele firmy - Karel Kováč (II.) se vrátil k nábytkářským rodinným kořenům a byl také duchovním otcem kuchyní LENA, jež okolo roku 1972 patřily k tomu nejlepšímu na trhu.

Karel Kováč Centrum jako záruka profesionálního přístupu, kvality a dlouholeté garance

Ať už jde o projektanty, montéry nebo samotného majitele, ve firmě Karel Kováč Centrum se vám vždy snažíme vyjít maximálně vstříc. Tak abyste byli plně spokojeni a nová kuchyně se stala středobodem vašeho rodinného života.


Ekonomické kuchyně S-line díky tomu nabízí veškeré možné výhody. Dd nejmodernějších technologických postupů výroby, přes nejlepší dostupné kování (panty, výsuvy, potravinové skříně a podobně) zaručující dlouhou životnost až po robotické zpracování nábytku, které zaručuje perfektní kvalitu bez kompromisů.


Velkou výhodou našich kuchyní S-Line je vedle nadstandardních kvality zpracování a skvělých spotřebičů Siemens a Bosch také jejich cena násobená různými benefity. Tím se rozumí, že od nás v ceně nové kuchyně dostanete například myčku, odsavače par, mikrovlnou troubu, nebo dřez s baterií. Hodnota bonusových spotřebičů a služeb se odvíjí od rozsahu zakázky a typu provedení. Vždy se však jedná o velmi příjemný bonus, který jistě potěší každého kuchaře.

Nedílnou součástí našich služeb je také architektonická podpora včetně montáže na klíč a konečně 5 let garance záruky + kulance.

Chcete vědět více o ekonomické kuchyni S-Line?

Vážně přemýšlíte nad koupí některé z ekonomických kuchyní S-Line? Zašlete nám krátký poptávkový formulář nebo nás rovnou kontaktujte telefonicky. Naši specialisté vás předem informují o všech možnostech. Navíc se na svou vytouženou novou kuchyni můžete přijet nejdříve podívat do našeho modernizovaného olomouckého showroomu.

Podáme si ruce? Pokud ano, tak vám nejdříve projekt podrobně představíme v naší 3D vizualizaci. Dále se postaráme se o kompletní montáž včetně dalších instalací spotřebičů a individuálně dopracujeme veškeré ergonomické detaily na míru. To znamená, že vaši novou kuchyni S-Line detailně ergonomicky přizpůsobíme vaší výšce a proporcím prostoru, kde bude umístěna.


Chcete se nás zeptat na další detaily? Neváhejte nás kontaktovat.


Těšíme se na vás v Karel Kováč Centrum

Ekonomická kuchyně S-Line se vám přizpůsobí a navíc vás nestojí celé jmění
Ekonomická kuchyně S-Line
Ekonomická kuchyně S-Line se vám přizpůsobí a navíc vás nestojí celé jmění
  • Ekonomická kuchyně S-Line 1 Ekonomická kuchyně S-Line 1 vás potěší cenou i kvalitou
  • Ekonomická kuchyně S-Line 2 Ekonomická kuchyně S-Line vás nebude stát celé jmění
  • Ekonomická kuchyně S-Line 3 Ekonomická kuchyně S-Line vás překvapí technologickou vyspělostí
  • Ekonomická kuchyně S-Line 4 Ekonomická kuchyně S-Line vám vydrží desetiletí
  • Ekonomická kuchyně S-Line 1 Ekonomická kuchyně S-Line 1 vás potěší cenou i kvalitou
  • Ekonomická kuchyně S-Line 2 Ekonomická kuchyně S-Line vás nebude stát celé jmění