Designové kuchyně next125 a 7 principů dokonalosti

  • Úvod
  • Blog
  • Designové kuchyně next125 a 7 principů dokonalosti

Designové kuchyně next125 a 7 principů dokonalosti

V listopadovém článku jsme se v Karel Kováč Centrum podívali na zoubek luxusním německým kuchyním next125. A kdo se při čtení nového katalogu next125 pro rok 2019 ptal, co mají všechny ty ovce, kozy, husy, telata nebo oslíci společného s designovými kuchyněmi, má už dnes zcela jasno.

Během následujících řádků se ale dostaneme o krok dál. Nebo spíše do hloubky. Zajímat nás totiž bude 7 principů, na kterých tyto precizní, odolné a především autentické kuchyně stojí.

Designové kuchyně next125 snoubí 7 zásad dokonalosti

Pokud jsou designové kuchyně next125 brány jako absolutní špička ve svém oboru, je potřeba se ptát, co za tím vším stojí. Takže si připravte dobrý čaj, nebo kávu a začtěte do tajů výroby těchto jedinečných kuchyní.

Přesnost

Luxusní kuchyně next125 jsou synonymem mimořádné přesnosti. Udělají dojem naprosto čistými liniemi, přesnými hranami a vynikajícím řemeslným zpracováním. To vše s naprostým důrazem pro detail.

Elegance

Charakteristickým znakem kuchyní next125 je perfektivní spojení estetiky a elegance. Nezávislý design dává vzniknout naprosto novému prostoru, který se stane středobodem vašeho rodinného života. O úspěchu této filozofie svědčí také několik mezinárodních cen a ocenění za design.

Kreativita

Vývoj a design kuchyní next125 je založen na intuici, inspiraci a zkušeném týmu odborníků. Samotná kreativita pak hraje prim. Především v tom smyslu, že platí za jakousi hybnou sílu a na druhé straně reprezentuje odvahu zpochybňovat přijaté normy za účel průkopnických snah a myšlenek.

Redukce

Všeho moc škodí a pravá síla tkví v jednoduchosti. A právě unikátní architektonická koncepce založená na funkčnosti a struktuře dává kuchyním next125 přidanou esenciální hodnotu. Proto vás designové kuchyně next125 zaujmou především nadčasovou krásou, která vzniká spojením kvalitních materiálů, čistých linií a osobité koncepce bez zbytečných kudrlinek.

Funkčnost

Od své kuchyně požadujete maximálně funkčnost bez omezení? Pak jsou pro vás německé kuchyně next125 to pravé. Vše máte po ruce a zároveň nic nepřekáží. Jasný ergonomický koncept a chytré uspořádání všech spotřebičů vás nenechá ani na vteřinu na pochybách, že jste zvolili správně.

Emoce

Cílem kuchyní next125 je vytvořit dokonalý a funkční prostor, který apeluje na smysly a dotýká se citů těch, kteří ho využívají. Kuchyně tak i díky malým detailům působí coby společenský prostor, který přispěje ke štěstí vám, rodině i přátelům.

Technologie

Jestliže jsou luxusní kuchyně next125 v něčem naprostá špička, pak jsou to právě technologie. A nemusí jít vždy jen o funkce jednotlivých spotřebičů. Inovativní postupy se prolínají skrze jednotlivé návrhy až po efektivní výrobní metody. To všechno pak umožní vyvíjet naprosto dokonalé kuchyně, které si můžete dovolit i vy.


Chcete se na svou novou kuchyni next125 nejdříve podívat?


Přemýšlíte nad koupí kuchyně next12? Zašlete nám krátký poptávkový formulář nebo nás rovnou kontaktujte telefonicky. Probereme vaše představy a vypracujeme nezávaznou cenovou nabídku.


Pokud si plácneme, tak k vám zajedeme zaměřit prostory a projekt vám podrobně představíme díky 3D vizualizaci. Dále se postaráme se o kompletní montáž včetně dalších instalací spotřebičů a individuálně dopracujeme veškeré proporční detaily na míru. Navíc si vaši starou kuchyň vezme s sebou a postaráme se o ni. Takže po nás nezbude žádná spoušť ani potopa. A to nejlepší na konec. Po dobu 5 let vám garantujeme profesionální servisní kontrolu.

Chcete se na svou nastávající kuchyni next125 nejdříve pořádně podívat a poradit se s odborníky z Karel Kováč Centrum? Stavte se u nás v olomouckém showroomu, kde si můžete na vlastní kůži vyzkoušet veškeré výhody a přednosti designových kuchyní next125.

Těšíme se na vás

Karel Kováč Centrum Olomouc